Verwarm de oven voor op 220 graden.
Scheur de oesterzwammen in repen en snijd de rode uien dunne halve maantjes / reepjes.
Meng alle kruiden en de olijfolie goed door elkaar.
Doe de kruidenmix, de oesterzwam reepjes en de rode ui in een kom en meng goed door elkaar.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 minuten in de oven.
Schep halverwege een keer door elkaar.
Maak ondertussen van de Griekse yoghurt, een uitgeperst knoflook teentje, de tahin en het citroensap een saus. Snijd de verse munt grof en voeg de helft ervan toe aan de saus. Breng op smaak met wat zout en peper.
Was en snijd de komkommer en de radijsjes in dunne plakjes.
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
Zet 4 kommetjes klaar.
Doe in elk kommetje een stukje bakpapier.
Snijd de pitabroodjes open en besmeer beide kanten royaal met de yoghurt dressing.
Zet de pita broodjes open in de kommetjes en vul ze daarna met de plakjes komkommer, radijs en de geroosterde shoarma oesterzwam reepjes.
Schep als laatste nog een beetje yoghurt saus bovenop en bestrooi met de overgebleven munt.
Serveer de shoarma van oesterzwam.