Zet een ruime pan met water, de melk en een snufje zout op en breng aan de kook.
Verwarm de oven voor op 200 graden en de gril stand.
Schil de schorseneren onder stromend water. Zo worden je handen het minst vies en plakkerig. Wil je zeker weten geen bruine handen? Gebruik dan keuken handschoenen.
Snijd ze in gelijke stukken, zowel in de lengte als in de breedte en leg ze direct in het kokende water/melk.
Kook ze gedurende 20 minuten tot ze beetgaar zijn.
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en hak de hazelnoten fijn. Meng deze goed door elkaar.
Giet de schorseneren af en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel het klontje boter over de schorseneren en vervolgens ook het kaas noten mengsel.
Zet gedurende 5 - 10 minuten de schorseneren in de oven onder de gril. Let op dat de korst niet verbrand dus hou ze goed in de gaten!
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het smaakte!